Total Pageviews

Wednesday, November 7, 2012

Pelik


5 hari dah ada kat Sarawak ni aku still keep on searching tiket aku yang lesap tu. Sangat pelik ye anak-anak kerana meja aku adelah meja yang terkemas di dunia. Nak kata aku misplaced, impossible. Sebab mende tu memang aku parkingkan dia baik-baik je atas meja. So that bila study sangat bermotivasi sebab dah nak balik.


Kelmarin aku baru perasan sesuatu..


Aku ni walaupun pesen bangsa yang bukan buat keje teliti, tapi kalo bab barang sendiri sangat teliti. Aku boleh ingat kalau ada barang-barang aku yang terubah posisi. Kelmarin masa aku dok depan cermin sambil belek-belek muka aku terperasan pcm aku ni. Setiap kali aku makan pcm, aku akan tekan cover (yang kaler merah) tu ke dalam. 

Tapi apesal ada satu berlubang putih yang atas tu?

Aku pesen makan dua tablets, yang ni apesal satu??

Hmm.