Total Pageviews

Saturday, March 23, 2013

Random Sunday


Gua macam bosan betul hari ni. Disebabkan gua dah tak tau nak mengarut apa lagi dalam assignment gua ni, gua berhenti kejap ngadap Nuffnang. Amboui, ni first time gua nak cakap ni.. First time sungguh ni.. Gua ingatkan balik-balik muka je yang baca blog sampah ni.

Tapi, terima kasih lah chuols sebab menambah pendapatan gua kat Nuffnang nun. Gua rasa macam nak buat kenduri kesyukuran je tadi. Tapi gua sabor, tenangkan hati, gua simpan niat tu dalam-dalam.

Ada 20 hengget je dalam buffered earnings ni. Siapa nak jawab? Siapaaa?

Cis.

Gua tak tau nak tulis apa. Takde cerita setakat ini. Cuma these two weeks memang hari-hari gua sangat packed! Dia punya packed! tu macam memang kena letak tanda seru kat hujung. Gua ulang lagik sekali, sangat packed!

Assignments yang berlambak. Tutorials, quizzes, test, presentations serta exam yang mengundang kejap-kejap memang boleh  meningkatkan neuroticism aku.

But if God wills, I can deal with it and no regret with what I've decide.

I'm the one who motivates myself. Dah takde orang nak jadik motibater, aku tauliahkan diri sendiri motivate diri.

Listen to the brain. Everyone can do it, even more than that.

Allah makes no mistakes. And I stick with Allah tak akan uji kita lebih dari kekuatan kita. Sebab Allah tau kita kuat, maka itu dia uji.

Raised self esteem. Believe in yourself. Buat mende yang membahagiakan. Kalau makan itu membahagiakan, pegi makan sekarang. Kalau bercinta itu membahagiakan dan boleh raised self esteem, pegi cari pakwe/makwe seketul.

Jangan cepat rasa down. Down to earth tak ngape.

Effort creates opportunities. Senang cite, man jadda wa jadda lah.

Learn from mistakes. Nothing worthwhile comes easy.

Question what's not working.

Tapi kadang-kadang otak engko tak boleh nak akses motivation dari jasad sendiri. Dia kena ada semangat lain jugak. Tak gitu?

And, when life leaves you hanging, just don't quit.

But, when your dinding bilik berkurap, you can tampal the gift wrapper and feeling-feeling macam tampal wallpaper. Macam bilik aku ni. Gittew.




And, when you found that your pintu lemari doesn't work well, you also can cabut them and put it far away from your eyes. It makes you feel tenang, feel so beriman and taqwa and.. the most important thing is.. you don't have to tendang-tendang lagi lah whenever you nak bukak lemari. 



And, when you feel uncomfortable by looking at too much notes dalam kotak dua ringgit sembilan posen ni on your table, you can make it terbalik. Hence, you are unable dah nak tengok dalam kotak yang too messy. Gitchu lah kan.



And when Allah lend me these people, I'm so so so thankful. I'm glad to tell you when I left Kuala Lumpur on 20th February, I don't cry at all. But one day I suddenly woke up late in the evening.

I make a phone call to my mum. I said, I dreamed on her. She asked me about my dream. Yeah, I dream on my mum asking for curry puffs. Then I started to cry.. Damn. I thought I'll never cry anymore 'cause it's almost a year in bumi kenyalang.



And, when your room is quite berbau because of I don't even know where they come, you can buy lah seketul Ambi Pur which my sister bought for me on 1st september 2012 yuols.

 Of course lah we want to jimat, since money is just like air kat tasik unimas kan, or else nak jimat lagi, pasni kunyah kertas. Save duit makan. So that you can use the pewangi everyday. I only use it when I left the room. Apart from that, you can claimed yourself as a good saver lah gitchuw. Haa, azwan ali sangatz kanz! 


Ah, it's so humiliating when you're playing with the language of bertempiaran. Let's write in a good way. 

Well.. I'm having such a very packed week so I'm trying to reward myself. Sounds like you've done something best enough but actually not. The boredom was overwhelming on the warm morning. Already washed dirt clothes, clean the toilets and bedroom. There's pretty much frustrated with new housemates. 

They don't like to mix with us. Never clean the house. And love to throw away the pad covers around the toilets. So much so, that it was turning into resentment. Could you imagine that? I'm the one who are excited to clean your pad covers dear housemates. So excited. -__-

I glued this on the toilet's door. Hoping that they will more concern after this.



Anyways, I end up my weekend by reading this invigorating novel. It's engaging me in truth. 




"You can live your whole life not realising that what you're looking for is right in front of you." 

"Engko asyik nak kejar orang lain je. Tak nampak ke aku kat depan mata ni?"

Kata aku kepada Sheong. 

Bunyi cengkerik menyelubungi alam

Selamat malam





Ok lah, cerita dia esaimens ni tak kan siap sendiri. Lecturer ARW aku memang garang. Aku sampai rasa nak ngaji koran dalam kelas mintak dilindungi dari kena jawab soklan. Peh


4 comments:

AMEERA rose said...

nice tips sister. happy reading ur entry :)

lelyana (shaari) said...

Thanks Meera :D

cikyuyiyui92 said...

bab note tue bese nye tak jalan gakkk.. grrr..

lelyana (shaari) said...

Tak jalan kita guna kekerasan. Gitu