Total Pageviews

Wednesday, April 10, 2013

Mid-sem Break





Tobat lahom pasni midsem break aku nak balik. Ada program pun, program hujung-hujung, awal-awal aku nak balik.

Bosan nak mampus.

Ni baru seminggu cuti. Kalau sebulan entah dah ada berapa ribu video aku dengan Panau Keek. Dah pulak tu, sibuk nau Keek Keek semalam sampai terpost kat Fesbuk. Punoh lah hari kami cemni, punoh.

Disebabkan elemen-elemen asyik nak tangguh buat assignments kat dalam jasad dan roh ni ada 70%, dua-dua jadik bangang. Bangun pagi tengok muka Panau, Panau tengok muka gua. Sampai ke malam dok tengok muka engko jugak, gua rasa dah nak tempeleng je perempuan ni.

Turun bawah, sunyi je. Nak-nak waktu malam. Gua tak pasti lah memang 80% students kat kolej ni balik atau semasing duduk bertapa dalam rumah semasing. Kalau rasa nak buat party bogel kat dataran ni pun ok jugak pasal memang takde orang nak tengok.

Lepas masing-masing rasa loser dan lapar nauzubillah, jadik kami semua end up dengan keluar U pukul 11.40 malam. Sebab RJ Ayam Bakar ni memang bukak malam ke lewat malam je. Ok tak buat lagik keluar tetengah malam buta ni. Kekeke.



Rate: 8/10